Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

12-13.11: Marras-PPP

Seuraava PPP (Peliä, Partya ja Purtavaa -viikonloppu) pidetään marraskuun toisella viikonlopulla 12-13.11

Kyseessä on Alter Egon perinteisesti jokakuinen tapahtumakonsepti, joka tarjoaa laajemman hengailuajan kuin peruskerhoillat. PPP:ssä on mahdollisuus pelata koko viikonlopun yli tai kuinka pitkään ikinä haluaakaan, mikä on oiva tilaisuus testata pidempiäkin pelejä. Ovet ovat molempina päivinä auki klo 13 alkaen. Paikalle saa vapaasti tulla ja lähteä kun itselle sopii.

(Vinkkinä, että jos kaipaa jotain tiettyä isompaa peliä ja porukkaa siihen, niin tiedustelee asiasta jo etukäteen Discordissa. Tällöin saattaa pelaajapoppoo todennäköisemmin tärpätä.)

Sijainti: tuttu Kissa, Mechelininkatu 3D.

Tervetuloa pelaamaan!

12-13.11: November PPP Gaming Weekend

The next PPP (Games, Party and Snacks, the acronym is in Finnish) will be held on the second weekend of November 12.-13.11.

Point of this traditional monthly Alter Ego event is to provide opportunity to try out some longer games than on a regular Tuesday Club Night since the club room is reserved for the whole weekend.

Doors are open on both days from 1 pm onward. Attendance is totally free and you are welcome to arrive whenever on either days or both.

Location: Kissa, Mechelininkatu 3D

Welcome to play!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *