Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

22.10: Synttärisauna

Hei kaikille!

Johtuen Uuden Ylioppilastalon remontista, Alter Ego ry ei valitettavasti tänä vuonna järjestä vuosijuhlaa. Ei kuitenkaan anneta sen haitata hauskanpitoa: Tervetuloa Alter Egon 28. vuosipäivän kunniaksi järjestettävään synttärisaunaan!

Kokoonnumme lauantaina lokakuun 22. päivä kattosauna Sivistyksellä osoitteessa Leppäsuonkatu 11 riemuitsemaan Alter Egon taas yhden vuoden taipaleesta, ja haluammekin kutsua kaikki meidän nykyiset, vanhat ja tulevat jäsenet, sekä ystäväjärjestöjen edustajat mukaan karkeloon.

Luvassa on saunomisen lisäksi pelailua, ruokaa ja hyvää seuraa. Huomiona sellainen, että Sivistyksen lattia voi olla hieman kylmä näin syksystä, joten suosittelemme ottamaan mukaan paksut sukat tai jotain muuta varpaiden lämmikettä. Otattehan myös mukaan omat peseytymisvälineet, mikäli aiotte saunoa.

Tapahtumapaikalle pääsee kello 18 alkaen, ja saunaan pääsee kello 19, jolloin mahdolliset ensimmäiset saunavuorot myös alkavat. Tapahtuma kestää kello 1 asti. Tapahtumaan voi osallistua missä vaiheessa iltaa hyvänsä.

Synttärisaunan hinta on 10 euroa. Osallistumismaksun voi maksaa kerhoillassa käteisellä tai verkossa alla olevin tiedoin. Osallistujan pitää myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen esimerkiksi kerhoillassa tai Discordissa. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu pitää suorittaa torstaihin 20.10. klo 21 mennessä.

Ilmoittautumislomake

Maksutiedot
Saajan nimi: Alter Ego ry
Tilinumero: FI42 4108 0010 3772 68
Määrä: 10€
Viesti: Synttarisauna 2022 [Osallistujan nimi]

Voit peruuttaa osallistumisesi ennen 20.10. kello 21, jolloin osallistumismaksusi palautetaan. Voit peruuttaa osallistumisen myös tämän jälkeen, mutta silloin osallistumismaksua ei voida enää palauttaa, ja se tulee edelleen suorittaa.

Nähdään synttäreillä!
Veli-Matti Pakkanen,
Hallituksen puheenjohtaja

(Huomatkaahan myös allaoleva tiedote ensi viikon fuksisuunnistuksesta!)

22.10: Birthday Sauna

Hello everyone!

Due to the construction going on at the New Studenthouse, Alter Ego ry is unfortunately unable to organize an annual celebration this year. But let’s not let that stop us from having fun: Welcome to Alter Ego’s birthday sauna in honour of our 28th anniversary!

We shall convene on Saturday, October 22nd at rooftop sauna Sivistys, Leppäsuonkatu 11 to celebrate yet another year in our saga. We wish to invite all our past, present and future members, as well as the representatives of our friend organizations to share in our jubilee.

In addition to our sauna, there will be lots of gaming, food and good company. As a note, the floor at Sivistys might be a bit chilly now in the autumn, so please pack thick socks or some other foot warming method with you. Also, if you wish to sauna, you need to pack your own paraphernalia for it.

The event opens at 6 pm, and the sauna will be warm at 7 pm, at which point the first shifts will begin if they are necessary. The event will last until 1 am. You may attend the event at any point during the evening.

There is a €10 participation fee. You may pay the fee with cash at our club night, or online with the details below. You must also sign up for the event with the form below or by contacting the undersigned at a club night or through Discord, for example. You must sign up and pay the participation fee by October 20th, 9 pm.

Sign-up form

Payment details
Recipient’s name: Alter Ego ry
Account number: FI42 4108 0010 3772 68
Amount: €10
Message: Synttarisauna 2022 [Participant’s name]

You may cancel your participation before 9 pm on October 20th, at which event your participation fee will be returned. You may also cancel your participation after that time, but your fee cannot be returned any more, and you are still liable for it.

See you at the birthday party!
Veli-Matti Pakkanen
President of the board

(Please also see the fresher orienteering below.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *