Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

11.10: Fuksisuunnistus

Ensi viikon tiistaina on peruskerhoillan luvaksi erillistä ohjelmaa fukseille ja muille uusille jäsenille! Fuksisuunnistuksessa kierretään eri pisteitä, joilla tarkoitus on tutustua Alter Egon laajan harrastuspiirin eri osa-alueisiin lyhyiden kokeilujen kautta. Mainio tilaisuus esitellä lautapeleihin tottuneita kerhokavereitaan roolipelien maailmaan ja toisinpäin – tai ihan vaan kokeilla jotain täysin uutta!

Tapahtuma ei syrjäytä muuta kertsi-iltaa vaan sitä viettäville on varattu erillistä tilaa illan ajaksi kokoustila Barrikaadista kello 20 eteenpäin, täydentämään kerhotilaa. Fuksisuunnistukseen ovat tervetulleita osallistumaan myös kaikki muut vanhat ja uudet Alter Egolaiset joita kokeilunhalu kutkuttaa. Tervetuloa!

Missä? Kissa, Mechelininkatu 3D.
Milloin? Tiistai 11 lokakuuta, klo 18.

11.10: Fresher Orienteering

A Tuesday Club Night where everyone is encouraged to try out all aspects of Alter Ego’s hobbies from board and card games to roleplaying , larping or boffering through short try-out-segments. It doesn’t replace the regular club night but is an event in addition to it.

Everyone is welcome to attend whether they are freshmen or not. It’s an unique opportunity to try out new shores in the vast sea of nerdy hobbies and maybe have your friends try something new as well. Welcome!

Location: Kissa aka Jo March club room, Mechelininkatu 3D
Time: Tuesday 11th October, 6pm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *