Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

Fuksisyksyn tapahtumia Alter Egolla!

20.9 ja 4.10: Fuksien one-shot kerhoillat
Näinä päivinä kerhoillassa on luvassa valmiiksi kirjoitettujen pöytärope-one-shottien pelailua. Tilaisuudet ovat oiva mahdollisuus uusille harrastajille tutustua roolipelaamisen maailmaan ennen sitoutumista pidempiin kampanjoihin. Kerhoilloissa on mahdollisuus tehdä muutakin ja ohjelma on vapaasti kokeiltavissa muillekin kuin fukseille tai ensikertalaisille. Konkareille ohjelma voi taas olla tapa laajentaa kokeilemiaan pelisysteemejä.

24.-25.9: Fuksi / Syys-PPP
Alter Egon perinteinen PPP-viikonloppu (Peliä, Partya ja Purtavaa). Tarjoaa mahdollisuuden pelata pidempiä pelejä kuin mihin tiistain kerhoiltoina olisi aikaa. Fuksi-PPP:ssä luonnollisesti tarkoitus on tarjota ensikertalaisystävällistä peliohjelmaa sitä kaipaaville ja tutustuttaa fuksit tapahtumakonseptiin. Fuksi-PPP pidetään syyskuun viimeisenä viikonloppuna (24-25.9) klo 13 eteenpäin. Paikalle voi tulla kumpana tahansa päivänä tai molempina..

11.10: Fuksisuunnistus
Tiistiakerhoilta, jonka aikana on mahdollista kiertää eri pisteitä, joilla tarkoitus on testata eri Alter Egon harrastuspiirin osa-alueita. Mainio tilaisuus tutustuttaa lautapelien kanssa kerhoiltojaan viettäviä kavereita roolipelien maailmaan ja toisinpäin – tai ihan vaan kokeilla jotain täysin uutta!

Kaikki tapahtumat pidetään kerhotilassamme Kissassa, osoitteessa Mechelininkatu 3D. Tiistain tapahtumat alkavat klo 18.

Fresher Events at Alter Ego!

20.9 and 4.10: Freshers’ one-shot club nights
On these days the club nights provide an opportunity to try out pre-written one-shots and become familiar with either roleplaying in general or new systems to play with. The one-shots are designed to be newcomer-accesible but can be enjoyed by more experienced players as well.

24.-25.9: Fresher / Fall-PPP
Alter Ego’s traditional PPP-weekend (Games, Party and Snacks). The weekend gives time to try out games you wouldn’t be able to sink effort in on a regular Tuesday club night. On the Fresher-PPP there will be focus given on newcomer-friendly games but everyone is naturally welcome. Fresher-PPP will be held on the last weekend of September (24-25.9) from 1pm onwards..

11.10: Fresher Orienteering
A Tuesday Club Night where everyone is encouraged to try out all aspects of Alter Ego’s hobbies from board and card games to roleplaying , larping or boffering.

All events are held in Kissa aka Jo March club room, Mechelininkatu 3D. The events on Tuesday club nights start at 6pm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *