Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

27-28.8: Elo-PPP

Seuraava PPP (Peliä, Partya ja Purtavaa -viikonloppu) pidetään elokuun viimeisellä viikolla 27-28.8. PPP:ssä on mahdollisuus pelata koko viikonlopun yli tai kuinka pitkään ikinä haluaakaan. Ovet ovat molempina päivinä auki klo 13 alkaen. Paikalle saa tulla vapaasti. Sijainti: tuttu Kissa, Mechelininkatu 3D.

The next PPP (Games, Party and Snacks, the acronym is in Finnish) will be held on the last weekend of August 27.-28.8. Doors are open on both days from 1 pm onward. Attendance is totally free and you are welcome to arrive whenever on either days or both. Location: Kissa, Mechelininkatu 3D Welcome to play!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *