Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

Bofferointia Kesätorstaisin

Alter Egon bofferimiekkailuaktiivit kokoontuvat torstaisin kesällä alkaen klo 17, jolloin kerhohuoneelta (Mechelininkatu 3D) tehdään yhteislähtö vieressä olevaan puistoon. Tapahtumassa on säävaraus, joten sateisina päivinä sitä ei pidetä. Tarkempia tietoja ja aikatauluja voi tarvittaessa katsoa Discordin #events kanavalta, tai kysyä Simolta discordissa joka järjestää tapahtumaa.

Bofferointi on miekkailua pehmustetuilla miekoilla. Se on turvallinen ja hauska harrastus, jossa varmasti saa liikuntaa. Alter Egolla on laaja lajitelma bofferiaseita, eli mitään erityistä varustelua ulkoiluvaatteiden lisäksi ei tarvita.

Foam Weapon Fighting on Thursdays during summer

The foam weapon activists of Alter Ego meet on summer Thursdays at 5 pm at the club room (Mechelininkatu 3D), from where they go to the nearby park. On rainy days the event is not held. More details and schedules can be seen on the #events channel on our discord, or asked from Simo on discord who organizes the event.

Foam weapon fighting, or boffering, is a safe and fun activity, where exercise is almost guaranteed. Alter Ego has a large collection of foam weapons, so no special equipment is needed, apart from outdoor exercise clothes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *