Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

29-31.7: Ropecon Tulee!

Kuten on tiedossa, niin Ropecon on tulossa! Vieläpä ensi viikolla! 😱

Alter Ego ry:llä on esittelypöytä Ropeconissa, jolla meidän ahkerat vapaaehtoiset pääsevät esittelemään meidän yhdistystä Ropeconin kävijöille. Perinteiseen tapaan pyydämmekin nyt jäseniä ja aktiiveja auttamaan esittelypöydän kanssa. Jos sinulta liikenee jokunen tovi auttamaan esittelypöydän kanssa, niin nostathan kätesi pystyyn ja käyt ilmoittautumassa tähän taulukkoon, niin esittelypöytävastaavamme ottavat yhteyttä.

Kiitos avustanne!

Veli-Matti Pakkanen, Hallituksen puheenjohtaja

29-31.7: Ropecon is coming!

As you all know, Ropecon is on its way! Next week! 😱

Alter Ego ry has an association marketing stand at Ropecon, where our diligent volunteers get to present our association to Ropecon’s visitors. As is customary, we are now asking out members and actives to help us with our stand. If you have a few moments to contribute to our stand, please raise your hand up and go mark yourself on this spreadsheet, and our stand coordinators will be in contact with you.

Thank you for your help!

Veli-Matti Pakkanen, Chairperson of the board


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *