Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

16.7: All-Night Videopelitapahtuma

Alter Ego, HYSFK ja Yama järjestävät yhteistyössä videopeli all-nighterin heinäkuun puolessa välissä. Tule siis Suomen kesästä riippuen joko hellettä tai sadetta pakoon Kissaan (Mechelininkatu 3D, kellarikerros) lauantaina 16.7. klo 13 alkaen. Tapahtuma kestää yön yli ja päättyy sunnuntaina 17.7. viimeistään klo 22.

All-nighteria ei ole omistettu vain yhdelle pelisarjalle tai konsolille, vaan voit pelailla eri konsolien pelejä huoletta ja hyvässä seurassa. Voit halutessasi tuoda paikalle omia pelejä muiden kokeiltavaksi tai yhdessä pelattavaksi.

Voit myös tuoda omia konsoleita tai näyttöjä paikalle. Etenkin näytöistä on pulaa ja niiden tuomista arvostetaan. All-nighteriin osallistuminen ei kuitenkaan vaadi jonkin laitteen tuomista. Jos pystyt tuomaan jonkin laitteen paikalle, niin käythän merkkaamassa tämän Google Sheet-tiedostoon, niin pysymme ajan tasalla Kissasta löytyvistä laitteista.

Jos tapahtumasta tulee jotain kysyttävää, niin olethan yhteydessä allekirjoittaneisiin.

Ystävällisin terveisin,

Veli-Matti
AE:n hallituksen puheenjohtaja

Matias
HYSFK:n puheenjohtaja

Suvi-Marja
Yaman varaohjelmavastaava

16.7: All-Night Videogame event

Alter Ego, HYSFK and Yama are organizing a joint videogame all-nighter in the middle of July. So depending on the Finnish summer, escape either the rain or the swelter to Cat, (Mechelininkatu 3D, basement level) on Saturday July 16th. starting at 1 pm. The event lasts overnight and ends the next day, Sunday the 17th at 10 pm.

The overnight event isn’t dedicated to just one game series or console, and instead you can play different consoles’ games in good company. You can also bring your own games to be tried out and played with others.

You can also bring your own consoles and display devices with you. We’re especially concerned about display devices, so bringing them would be greatly appreciated! Partaking in the all-nighter doesn’t require bringing anything with you, however. If you can bring something with you, please mark what you’re bringing on this Google Sheet so that we can keep track of what’s being brought in.

If you have any questions about the event, please contact any of the undersigned.

Best regards,

Veli-Matti
AE Chairperson of the board

Matias
President of HYSFK

Suvi-Marja
Yama vice programme coordinator


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *