Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

23.4 Anime LARP

Yama ja Alter Ego järjestävät yhteistyössä huhtikuun lopussa animeteemaisen LARPin. LARPpi on maksuton ja tullaan järjestämään Kissassa la 23.4. klo 12 alkaen. Tapahtumassa on ruokatarjoilu ja tapahtuma on alkoholiton. Ilmoittautuminen umpeutuu pe 8.4. klo 23:59 ja ilmoittautumisen voi perua pe 15.4. klo 23:59 asti, jonka jälkeen ilmoittautumisesta tulee sitova.

Lyhyt kuvaus LARPista: “Olet pahaa aavistamaton animehahmo, ja elät onnellisesti (emme voi taata onnellisuutta) omaa anime-elämääsi ja ratkot maailmaa ja olevaisuutta koskevia kysymyksiä, kun yht’äkkiä sinut tempaistaan universumistasi Oikeaan Elämään™, keskelle Osaka Animation Co., Ltd. (OsaAni) studion vuosittaista suunnittelupalaveria!”

LARPpi on soveltuu ensikertalaisille, joten aiempaa kokemusta LARPeista ei vaadita! Tarvitset vain avoimen mielen ja uskaliaisuutta heittäytyä mukaan peliin! Pelissä tarvitaan rooliasu ja toivomme, että osallistujilta löytyisi omasta takaa jotain, mihin he voivat pukeutua. Mikäli koet, että sinulla ei ole mitään mihin pukeutua, olethan yhteydessä allekirjoittaneisiin, niin voimme yritää koostaa sinulle asusteen järjestöjen rooliasukokoelmista.

Ilmoittautumislomakke

Mikäli jotain kysyttävää ilmenee, niin olethan yhteydessä allekirjoittaneisiin mahdollisimman pian!

Ystävällisin terveisin,

Veli-Matti Pakkanen & Henry Teittinen AE:n hallituksen puheenjohtaja & Yaman ohjelmavastaava


Hello everyone!

Yama and Alter Ego are organising a joint anime themed LARP near the end of April. The LARP is free of charge and will be organised in Cat on Saturday 23rd of April 12 pm onwards. Food will be present, but the event is non-alcoholic. Sign-ups will close on Friday 8th of April 11.59 PM. You can cancel your sign-up until Friday 15th of April 11.59 PM, after which your sign-up is binding.

Short description: “You are an unsuspecting anime character, living happily (we cannot guarantee happiness) your anime life and solving mysteries relating to the world and existence, when suddenly you are thrust from your own universe into Real Life™, in the middle of Osaka Animation Co., Ltd. (OsaAni) studio’s annual strategy meeting!”

The LARP is suitable for first-timers, so no previous experience is required! All you need is an open mind and willingness to join the frey! You will need your own costume and we wish that players attending the LARP would bring their own costumes for the LARP. In case you do not have anything suitable as a costume, please contact the organisers and we will do our best to get a costume for you out of the costume collections of organising parties.

Sign-up form

If you have any inquiries regarding the event, please contact one of the organisers!

Veli-Matti Pakkanen & Henry Teittinen
Alter Ego’s chairperson of the board & Yama’s program organiser


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *