Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

6.-7.7: Heinäkuun PPP-viikonloppu

PPP eli Peliä, Partya ja Purtavaa on tapahtuma jossa pääsee pelaamaan koko viikonlopun, mikä tarjoaa mahdollisuuden pelata myös pidempiä pelejä joita kerhoilloissa ei välttämättä ehdi kokeilla. Ovet ovat molempina päivinä auki klo 13 alkaen koko päivän, ja paikalle voi saapua vapaasti joko yhtenä tai kumpanakin päivänä. Tervetuloa!

Mitä: Peliä, Partya ja Purtavaa
Missä: Kissa, Mechelininkatu 3D
Milloin: Heinäkuu 6.-7. klo 13 alkaen


6.-7.7: July PPP-weekend

PPP – acronym from Finnish for Games, Party and Snacks – is an event where you can play games all weekend, which offers a great opportunity to try out longer games that might be too long for regular club nights. The doors are open all day from 1pm onwards on both days, and you are welcome to arrive freely on either one or both days. Welcome!

What: Games, Party and Snacks
Where: Cat, Mechelininkatu 3D
When: July 6.-7. from 1pm onwards