Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

21.3: Alter Egon Laajenemisjuhla

Alter Egon 30-vuotisen taipeleen toiseksi tärkein juhla eli laajenemisjuhla on tulossa ensi viikon torstaina 21.3 Kattosauna Sivistyksessä! Luvassa on lautapelejä, pientä syötävää, saunomista sekä hyvää seuraa.
Kello 18:00 alkaen ovet avataan ja varaus kestää kello 02:00 asti, tervetuloa juhlimaan!


21.3: Alter Ego’s Expansion party

The second most-important celebration of Alter Ego’s 30 year long journey aka “the Expansion Party” is coming next weeks Thursday 21.3 at the rooftop-sauna Sivistys! Celebration includes board-games, sauna, good company and something small to eat.
Doors will be opened at 18:00 and the reservation lasts until 02:00, welcome to celebrate!