Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

12.3: Alter Egon Werewolf-ilta

Heittäydy ihmissusien maailmaan ensi tiistaina 12.3 Alter Egon kertsin yhteydessä järjestettävässä Werewolf-illassa, jossa pelin ekspertti Mikael pitää meille aiheesta esitelmän noin klo 18.30 alkaen. Tule ottamaan selvää, mitä eroa on kissalla ja ihmissudella!
Esitelmä pidetään suomeksi ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille. Esitelmän jälkeen pääsemme pelaamaan itse peliä. Ei haittaa vaikka ei olisi kuullutkaan koskaan koko pelistä, sillä säännöt ovat yksinkertaiset.


12.3: Alter Ego’s Werewolf-night

Throw yourself into the world of werewolves next tuesday 12.3 at the Werewolf evening held during Alter Ego’s clubnight, where the game’s expert Mikael will give us a presentation on the topic from around 18:30. Come find out what the difference is between a cat and a werewolf!
The presentation will be held in Finnish and there will be time for questions at the end. After the presentation we get to play the game itself. It doesn’t matter if you’ve never heard of the whole game because the rules are simple.