Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

13.12: AE & HYS yhteiset pikkujoulut

Alter Ego ja HYS viettävät yhdessä pikkujouluja keskiviikkona 13.12. klo 18 alkaen kattosauna Sivistyksellä. Tervetuloa hengailemaan, pelailemaan, saunomaan sekä nauttimaan jouluisia herkkuja!

Kattosaunan lattia on kylmä, joten mukaan kannattaa varata lämpimät sukat. Jos tahdot saunoa, muista ottaa mukaan myös oma pyyhe ja peseytymisvälineet. Alter Egolla saunotaan perinteisesti alastomana sekasaunassa, mutta kartoitamme tilaisuuden aluksi tarpeen erillisille saunavuoroille.

Mitä: AE & HYS yhteispikkujoulut
Missä: Kattosauna sivistys, Leppäsuonkatu 11
Milloin: 13.12. klo 18


13.12: AE & HYS shared pre-Christmas party

Alter Ego and HYS will be having a pre-Christmas party together on Wednesday 13.12. from 6pm onwards, at the rooftop sauna Sivistys. We welcome you to come hang out, play some games, enjoy the sauna, as well as to enjoy some Christmas treats.

The floor of the rooftop sauna tends to be cold, so it might be worthwhile to take some warm socks with you. If you wish to go to the sauna, remember to bring your own towel and toiletries. Traditionally, bathing in Alter Ego’s sauna evenings happens naked in a mixed sauna, but we’ll determine the need for separate shifts at the start of the event.

What: AE & HYS shared pre-Christmas party
Where: Rooftop sauna Sivistys, Leppäsuonkatu 11
When: 13.12. at 6pm