Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

23.-24.9: Fuksi-PPP

Fuksi-PPP pidetään ensi viikolla 23.-24.9.

PPP eli Peliä, Partya ja Purtavaa on tapahtuma jossa pääsee pelaamaan koko viikonlopun, mikä tarjoaa mahdollisuuden pelata myös pidempiä pelejä joita kerhoilloissa ei välttämättä ehdi kokeilla. Ovet ovat molempina päivinä auki klo 13 alkaen koko päivän, ja paikalle voi saapua vapaasti joko yhtenä tai kumpanakin päivänä. Autamme mielellämme niin sopivan pelin kuin peliseuran löytämisessä. Lauantaina tarjolla on myös Magic: the Gathering-draft, josta lisää tietoa myöhemmin ⁠card-games -kanavalla discordissa. Tervetuloa!

Mitä: Peliä, Partya ja Purtavaa
Missä: Kissa, Mechelininkatu 3D
Milloin: Syyskuun 23.-24. klo 13 alkaen


23.-24.9: Fresher PPP

The Fresher PPP will be held next week on 23.-24.9.

PPP – acronym from Finnish for Games, Party and Snacks – is an event where you can play games all weekend, which offers a great opportunity to try out longer games that might be too long for regular club nights. The doors are open all day from 1pm onwards on both days, and you are welcome to arrive freely on either one or both days. We’ll be happy to help you pick a game and find company for playing. On Saturday, those interested can partake in a Magic: the Gathering draft. More info on the draft will be posted on the ⁠card-games channel in discord later. Welcome!

What: Games, Party and Snacks
Where: Cat, Mechelininkatu 3D
When: September 23.-24. from 1pm onwards