Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

Sähköpostilistastamme

Alter Egolla on sähköpostilista, jolla tiedotetaan tulevista tapahtumista ja muista jäsenille oleellisista asioista. Listalle on äskettäin tehty syyssiivous, jossa listalta poistettiin vanhoja ex-jäseniä ja sellaisia henkilöitä jotka eivät vastanneet keväällä jäsentietokyselyyn. Jos kuulut tähän ryhmään, voit halutessasi liittyä takaisin listalle seuraamalla alla olevia ohjeita.

  • Jos haluat liittyä postituslistalle, se tapahtuu lähettämällä tyhjän sähköpostin osoitteeseen jasenet-subscribe@alterego.fi.
  • (Sähköpostilistalta pääsee pois lähettämällä tyhjän sähköpostin osoitteeseen jasenet-unsubscribe@alterego.fi samasta sähköpostista jolla liityit listalle.)

Regarding our mailing list

Alter Ego has a mailing list that we use to announce our upcoming events, and to relay other information relevant to our members. We have recently done some maintenance on the list where we removed some old ex-members from the list, as well as individuals who didn’t fill in our member info questionnaire last spring. If you belong to this group, you can re-subscribe to our mailing list if you like, by following the instructions below.