Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

9.8: AE:n, Yaman ja Otakujen yhteissauna

Ensi viikolla saunotaan! Alter Ego ry järjestää yhdessä Yama ry:n ja Otakujen kanssa yhteissaunan kattosauna Sivistyksellä, aivan kertsin vieressä. Tervetuloa saunomaan keskiviikkona 9.8. alkaen kello 18 osoitteeseen Leppäsuonkatu 11. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua tai ennakkoilmoittautumista, ja se loppuu kello 2. Ottakaa omat peseytymisvälineet mukaan.

Saunomisen lisäksi, ohella tai sijasta Sivistyksellä voi pelata lautapelejä, videopelejä ja jutella vanhojen ja upouusien kavereiden kanssa. Sauna järjestetään yhdessä (Helsingin) Yliopiston Anime ja Manga ry:n sekä Aallon animejärjestön Otakut kanssa. Pelaaminen on kivaa, ja pelaaminen uusien tuttavuuksien kanssa on vielä kivempaa!

Alter Egolla saunotaan perinteisesti alastomana sekasaunassa, mutta paikan päällä kartoitetaan vielä tarve erillisille saunavuoroille.


9.8: AE, Yama & Otakut joint sauna

Join us next week in sauna’s warmth! Alter Ego ry is organising a joint sauna with Yama ry and Otakut at the rooftop sauna Sivistys, right next door to the club. Welcome to our sauna evening on August 9th, 6 pm onwards at Leppäsuonkatu 11. There is no participation fee or sign up, and the event ends at 2 am. Bring your own towel and toiletries.

In addition to or instead of bathing in the sauna you can play board games or video games and hang around with old or brand new friends at Sivistys. The event is organized jointly with Yliopiston Anime ja Manga ry and Aalto’s anime organization Otakut. Gaming is fun, and gaming with new acquaintances even more so!

Traditionally, bathing in Alter Ego’s sauna evenings happens naked in a mixed sauna, but we will determine the need for separate shifts at the start of the event.