Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

4.5: HYSFK:n May the Fourth -kertsi

HYSFKin tämän viikon kertsin ohjelma saattaa kiinnostaa Alter Egolaisia.

HYSFK’s club night’s content this week might interest Alter Egoans.


May the Fourth -kertsi! (4.5. klo 19)

On taas se aika, ja se aika on kauan sitten (kaukaisessa galaksissa).

Sanoivat, että Star Wars on pilalla, mutta onko se? Tähän kysymykseen etsitään vastauksia 4.5., kun HYSFKin kertsillä katsotaan (luultavasti) Star Wars: Visions- animaatioantologian toinen tuotantokausi, joka julkaistaan (luultavasti) juuri kyseisenä juhlallisena päivänä. Luvassa on valomiekkoja, jedejä, sith-lordeja, avaruustaisteluita ja kaikkea sitä hyvää kamaa, mutta mm. Wallace ja Gromit -animaattorien tulkitsemana.

Katsominen aloitetaan n. klo 19. Läjäyttimet tanaan, ja olkoon Mahti tykönämme!


May the Fourth video night! (May the 4th, 19:00)

The time has come again! Specifically, the time is a long time ago (in a galaxy far, far away).

They said that Star Wars is ruined… but is it? We will seek answers to this question at the HYSFK club room on May the 4th by (probably) watching the second season of the animated anthology series Star Wars: Visions, (probably) released on that fabled date. There will be light sabers, Jedi, Sith Lords, space battles and all the good stuff, just interpreted (among others) by the animators of Wallace and Gromit.

We start watching around 7 PM. Get your laser guns, and Schwartz something something!