Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

Tervetuloa Alter Egon Boffausjoukkueeseen!

Alter Egon oma boffausjoukkue E.G.O. on suuntaamassa tänä vuonna moneen boffaustapahtumaan ja toivottaa myös aloittelijat lämpimästi tervetulleiksi mukaan. Alla koottuna kevään ja kesän tapahtumien päivämäärät. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät discordista #boffering -kanavalta ja @Staiven auttaa boffausaiheisissa kysymyksissä koko vuoden ajan.

Welcome to Alter Egos Foam Weapon Fighting group!

Alter Ego’s own boffering team E.G.O. is heading to multiple boffering events this year, and welcomes newcomers to join in as well. Here is a list of the events and dates for the coming spring/summer. More info on the events can be found on the #boffering channel in Discord and @Staiven will be happy to help with any boffering related questions throughout the year.

Tapahtumat / Events

Hornankattila (TBA, kevät/spring 2023)
Hiidenkirnu (16.-18.6.2023)
Sotahuuto (14.-16.7.2023)
Nordic Equinox/Põhjala Pööripäev (03.08-06.08.2023)
VainoVallat (01.09-03.09.2023)