Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

Muista täyttää jäsentietokysely

Jäsentietokyselyyn toivotaan vielä vastauksia, vastaathan ellet ole vielä vastannut, kiitos. Alla alkuperäinen viesti asiasta:

Alter Ego ry päivittää jäsenrekisteriään ja pyytää kaikkia jäseniä kertomaan ajantasaiset tietonsa. Jäsentietonsa voi päivittää vastaamalla oheiseen kyselyyn tai täyttämällä jäsentietolomakkeen kerhoillan yhteydessä. Lisätietoja kyselystä antaa jäsenvastaavamme Cecilia. Saat hänet kiinni joko kertsillä, pingaamalla @Membership coordinator Discordissa, tai sähköpostitse hallitus at alterego.fi.

Alter Ego ry:n jäsentietokysely: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/122298/lomake.html

Cecilia Äijälä
Alter Egon jäsenvastaava

Remember to fill in the Member info Questionnaire

We still hope for more answers to the membership questionnaire, please answer if you have not already. The original message about the topic is below:

Alter Ego ry is updating its membership register and is asking all members to provide their up-to-date information. You can update your information by answering the questionnaire below or by filling a paper form at a club night. Any questions can be directed at our membership coordinator Cecilia. You can contact her at our club nights, by pinging @Membership coordinator in Discord or by email to hallitus at alterego.fi.

Alter Ego ry’s member info questionnaire:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/122298/lomake.html

Cecilia Äijälä
Alter Ego’s membership coordinator