Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

1.4: Leffaekskursio: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Luolia ja lohikäärmeitä pääsee taas katsomaan, sillä Helsingin yliopiston science fiction klubi ja Alter Ego järjestävät elokuvaekskursion upouuteen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves -elokuvaan lauantaina 1.4! Elokuva on saanut yllättävänkin myönteisiä arvosteluja, ja vaikka elokuvassa ei olekaan Jeremy Ironsia ja sinistä huuliväriä, luvassa on sentään hirviöitä, taikuutta, häröilyä ja bardivitsejä.

Leffaan ollaan menossa Kinopalatsiin (Kaisaniemenkatu 2) launataina 1.4 klo 18:30, saliin 1.

HYSFK ja AE sponsoroivat osan lipuista, jolloin osallistujille jää maksettavaa vain 9€ lippua kohden. Liput voi maksaa tilinsiirrolla HYSFKin tilille (FI80 1015 3000 0899 66). Nimikenttään “D&D” ja osallistujan tai osallistujien nimet.

Ilmoittautumiset lomakkeella: https://forms.gle/X9QBXaesmPbpoL4h7. Ilmoittautumisen deadline on perjantai 31.3. klo 12. Jos tulee kysyttävää, voi olla yhteydessä Lauriin (lauri.mantyla at helsinki.fi).

Tervetuloa!

1.4: Movie excursion: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons and dragons are back on the menu, since HYSFK and Alter Ego are hosting a movie excursion to see the brand new D&D film, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves on Saturday 1.4! The movie has received a surprising amount of positive reviews, and while Jeremy Irons and blue lipstick are not featured, we might at least expect monsters, magic, shenanigans and bard jokes.

The showing is at Kinopalatsi (Kaisaniemenkatu 2) on Saturday 1st of April at 6:30pm, Screen 1.

HYSFK and AE are providing part of the costs, so participants only have to pay 9€ per ticket. Tickets can be paid by bank transfer to HYSFK’s account (FI80 1015 3000 0899 66) Please add “D&D” and names of participants to the message field.

You can sign up using the following form: https://forms.gle/X9QBXaesmPbpoL4h7. The deadline for signing up is Friday 31.3. at 12:00. If questions arise, contact Lauri (lauri.mantyla at helsinki.fi)

Welcome!