Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

4.-5.3: Maaliskuun PPP-viikonloppu

Maaliskuun PPP-viikonloppu pidetään jo 4.-5.3.

Pääsemme nauttimaan PPP eli Peliä, Partya ja Purtavaa -viikonlopusta uudelleen jo viikon päästä. Ovet ovat molempina päivinä auki klo 13 alkaen koko päivän, ja paikalle voi saapua vapaasti joko yhtenä tai kumpanakin päivänä. Tervetuloa!

Mitä: Peliä, Partya ja Purtavaa
Missä: Kissa, Mechelininkatu 3D
Milloin: Maaliskuun 4.-5. klo 13 alkaen

Werewolf alkaa taas
Muistathan myös että uusi iteraatio Alter Egon discord Werewolf-pelistä on suunnitteilla alkavaksi maanantaina. Käy katsomassa osallistumisohjeet Werewolf cornerin host-messages -kanavalta discordissa.

4.-5.3: March PPP-weekend

March PPP-weekend will already be held on 4.-5.3.

We’ll get to enjoy a PPP (acronym from Finnish for Games, Party and Snacks) weekend again in just a week. The doors are open all day from 1pm onwards on both days, and you are welcome to arrive freely on either one or both days. Welcome!

What: Games, Party and Snacks
Where: Kissa, Mechelininkatu 3D
When: March 4.-5. from 1pm onwards

Werewolf starting again
Also don’t forget that a new iteration of Alter Ego’s discord Werewolf game is aiming to start Monday. Go check the participation instructions from the host-messages channel in Werewolf corner on discord.