Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

2.10: Alter Egon ja SciFi Klubin Fuksisaunailta

Ensi viikon sunnuntaina, 2.10., Alter Ego ry ja Helsingin yliopiston science-fiction klubi ry järjestävät fuksisaunan kattosauna Sivistyksellä, osoitteessa Leppäsuonkatu 11, eli siis siinä aivan kerhotilan naapurissa. Tapahtuma on maksuton ja alkaa kello 18, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Paikalla saunotaan ahkerasti, ja lisäksi pelataan paljon lautapelejä ja pidetään hauskaa! Nyt on loistava tilaisuus tutustua muihin egolaisiin ja myös toverijärjestöömme HYSFKiin, joiden kanssa jaamme tapahtuman. Tapahtuman nimestä huolimatta myös vanhemmat jäsenet ovat tervetulleita.

Tarvittavat saunavuorot määritetään paikan päällä, ja vaihtoehtoina ovat ainakin miesten ja muunsukupuolisten, naisten ja muunsukupuolisten, muunsukupuolisten, sekä uimapukuvuorot. Muutoin saunotaan perinteisesti alastomassa sekasaunassa. Ottakaa oma pyyhe ja omat peseytymisvälineenne mukaan.

Tervetuloa!
Veli-Matti Pakkanen
Hallituksen puheenjohtaja

2.10: Fresher Sauna with Alter Ego and the SciFi Club

Next week’s Sunday, October 2nd, Alter Ego ry and the Helsinki University Science Fiction Club ry are organising a joint fresher sauna at rooftop sauna Sivistys, Leppäsuonkatu 11, which is conveniently right next to our clubroom. The event is free to attend and starts at 6 pm, no sign-up is required.

The sauna will see plenty of use, but we will also play lots of board games and have great fun throughout the night! This is an excellent opportunity to get to know your fellow egoans and meet our friend organization HYSFK, who we’re sharing the event with. Despite the name, older members are also welcome at the event.

If the sauna needs to be divided in shifts, the required shifts will be determined at the event. The possible options include at least men and non-binary people, women and non-binary people, non-binary people, and swimsuit/nonnude shifts. Otherwise the sauna will traditionally be a nude mixed sauna. Please bring your own towel and hygiene products with you.

Welcome!
Veli-Matti Pakkanen
President of the board