Alter Ego

Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys

Roleplaying association of University of Helsinki

24.-25.9: Fuksi / Syys -PPP

Fuksi/Syys-PPP on fuksivariaatio Alter Egon perinteisestä PPP-viikonlopusta (Peliä, Partya ja Purtavaa). Viikonloppuna on mahdollista pelata pidempiä lauta- ja roolipelejä kuin mihin tiistain kerhoiltoina olisi aikaa ja porukka voi osallistua täten liukuvammin. Fuksi-PPP:ssä luonnollisesti tarkoitus on tarjota ensikertalaisystävällistä peliohjelmaa sitä kaipaaville ja tutustuttaa fuksit tapahtumakonseptiin. Alter Egon näkökulmasta kaikki uudet jäsenet ovat järjestöfukseja akateemisista vuosista huolimattaan ja vanhemmatkin harrastajat ovat toki tervetulleita. Jos kiinnostaa, tule paikalle tänä viikonloppuna (24-25.9) klo 13 eteenpäin. Osallistua voi kumpana tahansa tai molempina päivinä.

Missä? Kissa, Mechelininkatu 3D. Soita ovisummeria.

24.-25.9: Fresher/Fall-PPP

Alter Ego’s traditional PPP-weekend (Play, Party and Snacks) gives time to try out longer games than on a regular Tuesday club night. On the Fresher-PPP there will be focus given on newcomer-friendly games but everyone is welcome. From Alter Egos perspective all new members are freshers so academic years don’t matter here. Fresher-PPP will be held on the last weekend of September (24-25.9) from 1pm onwards.

Where? Kissa aka Jo March club room, Mechelininkatu 3D. Use the door buzzer.