Poliittista larppia, vielä ehtii!

“6300€/kk ja kasvaa yhä” on neuvottelularppi, jossa pelaajat pelaavat vaihtoehtoisen Suomen parlamentin karikatyyrisiä ministereitä. Diktatuuria Suomeen ajava puolue on ajanut kaikki muut puolueet muodostamaan sateenkaarihallituksen, jossa muun muassa vasemmistolaiset, oikeistolaiset, liberaalit ja konservatiivit yrittävät päästä yhteisymmärrykseen. Larppi ei vaadi tietämystä politiikasta, vaikka siinä on paljon kieli poskessa tehtyjä viittauksia siihen.

Peli on peluutettu onnistuneesti Ropeconissa 2016 ja se sai pelaajilta paljon positiivista palautetta.

Tarkalleen ottaen “6300€/kk ja kasvaa yhä” on freeform. Larppia ja freeformia erottaa se, että freeformissa ei proppautuminen ole välttämätöntä ja usein freeformit pelataan lyhyinä pätkinä, jotka erottuvat toisistaan jollain tavalla.

Peli pelataan neljänä kertsi-iltana – 1 alkubriefille ja 3 hallituksen istunnoille. Alkubrief pidetään ti 8.11. ja sessiot 15., 22. ja 29.11. Jokainen pelikerta alkaa klo 18. Tarkat pelipaikat tarkentuvat lähempänä, mutta kaikki vaihtoehdot ovat kerholta max 5min kävelymatkan päässä. Istunnot kestävät maksimissa 75min, mutta päättäjät päättävät, jos haluavat lopettaa aiemmin (todennäköisesti eivät kestä 75min).

Ensimmäisessä istunnossa pelaajat saavat ongelman ratkottavakseen – muiden sessioiden sisältö perustuu ensimmäisen tulokseen ja kansan mielipiteeseen.

Kysymyksiä saa lähettää sähköpostiin juho.simola(at)gmail.com

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla juho.simola(at)gmail.com to 3.11. mennessä. Otsikoi viestisi “6300kk Etunimi Sukunimi”. Kerro viestissä:

* Oma nimesi

* Oletko fuksi

* Milloin olet larpannut viimeksi

* Minkälaista hahmoa haluaisit pelata (voit käyttää esimerkkeinä oikeita poliitikkoja/stereotypioita/ideologioita/mitä tahansa)

* Oletko Alter Egon jäesn

* Onko osoite, josta meilin lähetät se, jolla sinuun saa yhteyden. Jollei, merro miten sinuun saa yhteyden päivän varoitusajalla

* Halutessasi jotain muuta

Jokaiseen ilmoittautumiseen vastataan, kun se on luettu. Pelinjohto valitsee pelaajat painottaen fukseja ja Alter Egon jäseniä, mutta aivan kaikki ovat tervetulleita! Valitut kerrotaan viimeistään su 6.11.

Tekijät ja järjestäjät: Touko Hanhijoki, Jukka Rautaoja, Saskia Kivistö, Krista Pihlava ja Juho Simola

Posted in Uncategorized